Groupon

Rick Westdorp 9 October, 2018 0

Er zijn het hele jaar door kortingscodes voor Groupon beschikbaar op Goedkoop.be. Het komt eigenlijk nooit voor dat er geen code actief is waarmee je extra korting kunt ontvangen bovenop de bestaande prijsverlaging.

De gemiddelde besparing met een kortingscode bedraagt 10% tot 40%, een voordeel dat je dus nog bovenop de de reeds gegeven korting ontvangt. Let wel: voor het grootste gedeelte van de codes geldt dat deze alleen door nieuwe klanten te activeren zijn, dit is iets om rekening mee te houden. Wél zijn sommige Groupon kortingscodes meerdere keren te gebruiken per gebruiker (veelal drie keer).

Korting op korting

Bovenop de duizend deals die er dagelijks online staan, ontvangt de consument nog meer korting. Deze extra korting heeft een waarde van 10% door enkel een Groupon kortingscode in te vullen bij het bevestigen van je winkelwagen.

Deze code is geldig op lokale deals, producten, en op travel te gebruiken door nieuwe klanten. Dus heb je een e-mailadres en ben je niet ingeschreven bij Groupon? Profiteer dan van onze unieke kortingscode.