Office kopen student

Rick Westdorp 26 April, 2018 0


Goedkoop studenten office kopen voor studenten hoeft niet meer zo moeilijk te zijn. Wist je dat je als student redelijk eenvoudig online een goedkope studenten office licentie kunt kopen?

Eerder moest je Microsoft Office eerder altijd als een softwarepakket kopen en daarna op elke computer apart installeren. Nu koop je de software eenvoudig online, ontvang je een licentie in je mailbox en kun je met deze licentie eenvoudig op allerlei apparaten de speciale versie van office installeren.

Studenten office 365

Studenten office 365 verandert de hele structuur van de software naar een eenvoudige cloudoplossing. Zo worden alle onderdelen van office voor studenten nu aangeboden als een dienst in de vorm van SaaS.

Het is dus nu software op basis van een abonnement structuur, waar je voor de meest tijde in de cloud werkt en dat brengt ook een hoop voordelen met zich mee. Vooral omdat softwareprogramma’s steeds meer afhankelijk van het internet, kiezen steeds meer softwaregiganten om hun programma’s in de cloud te hosten.

Bron: office kopen student